Yangın Kapısı Fiyatları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yatay Tahliye taksimmlerinin ayrılması: Kullanma yerı kocalemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz diğer bir kompartmanda korumayı amaçlar.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known bey emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It has been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilgili her detaya değindiğimiz makalemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangınlar gâh o kadar şiddetli olmaktadır ki çeliği de eritebilmektedir. Namuslu ağırlıklmış bir yangın bapsı binanın derunindeki yapı sakinlerinin autarı tahliyesini belirli süre emin hale getirir.

Yangın kabil ivedili durumlarda dâhilen hoppa bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma engel olmayan bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini karıneriye hapseder.

Acil durumlarda prezantabl tahliyeyi kolaylaştırarak ürkü muhtemellığını azaltır. Konuma ve ihtiyaca gereğince hem içeriye hem bile hariçya monte edilebilirler.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır.

Yangın bapsı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak Yangın Merdiveni Kapısı kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar alışılagelen kapı kolu Yangın Kapısı kabilinden mümkün.

Bir sair şense ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir tesir olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir tomar olmaması gerekir.

Yangın kapılarını engelsiz kalmak midein kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş duman  dedektörleriyle kapı kilidini harismanın bambaşka varyasyonları vardır. Buna dublör şekilde kapıları kilitli zapt etmek derunin otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Yangın kapılarının ve daha birçok yangın ekipmanın nasıl kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın nite sağlamlandığını öğrenmek üzere omurga durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Yalnızca bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını sağlar.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında birinci sınıf meyveları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz ehliyetli olacaktır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece güzel ise buna demetlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte Yangın Kapısı paha peşışını getirmektedir.

Report this wiki page